طب سنتی و خواص گیاهان دارویی

از این پس میتوانید برای مشاهده این وبسایت به آدرس tebsonaty.ir مراجعه فرمایید.

توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.

این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.


برنامه درمان های گیاهی
بازدید : مرتبه

برنامه درمان های گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می باشد.
در برنامه درمان های گیاهی سعی شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود


تعدادی از ویژگی های برنامه درمان های گیاهی :

  • امکان جستجو در بیماری ها
  • مرتب بودن نام بیماری ها بر اساس حروف الفبا
  • بروزرسانی هر ماه
  • رابط کاربری خوب و ساده (زیبا بودن و سادگی برنامه)
  • حجم کم برنامه (که امکان دانلود برنامه با هر نوع اینترنتی را فراهم می سازد)
برخی از بیماری هایی که برای آن ها درمان هایی در برنامه گفته شده است
احساس خستگی
سینوزیت
سودا
لکنت زبان
حساسیت فصلی
رشد کودکان
سوختگی
تقویت حافظه
کم خونی
سرما خوردگی
میخچه
کمردرد
ناخن
واریس
و….

جهت دانلود برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید

دانلود برنامه

نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 29 آبان 1391
بازدید : مرتبه

1.     طبع اسفناج كمی سرد و تر است یا اینكه معتدل است.

2.     اسفناج ضدكمخونی است. كسانی كه دچار كمخونی شدهاند اسفناج را در سبزیهای خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.

3.     اسفناج تقویت كننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.

4.     اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز كننده دستگاه هاضمه میباشد.

5.     گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون میشود، تازه خورده شود.

6.     آهكی كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوانها میگردد، تازه خورده شود.

7.     اسفناج كمبود املاح معدنی بدن را جبران میكند.

8.     كسانی كه اسفناج را میجوشانند سپس آب اضافی آن را میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی كنید به طعم تازه و خام آن عادت كنید.

9.     اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبحها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهی همراه كمی آب بنوشید.

برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

10. برای یبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنید، 5 گرم در یك لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمكرده سپس میل كنید.

11. برای درمان سوختگی، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.

12. كسانی كه بیماری كبدی دارند اسفناج بخورند.

13. كسانی كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.

14. كسانی كه سنگ یا شن كلیه دارند اسفناج به مقدار كمی بخورند البته درمانگر ناراحتیهای كلیه هم میباشد.

15. كسانی كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری كنند.

16. اسفناج برای اطفال كماشتها و كودكانی كه از رشد عقب ماندهاند بسیار مفید میباشد.

17. هضم اسفناج آسان است.

18. كسانی كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری كنند.

19. اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میكند.

20. اسفناج برای كسانی كه افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میكنند مفید است.

21. اسفناج برای خانمهایی كه دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد.

22. خانمهایی كه یائسه شدهاند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.

23. جویدن اسفناج دندانها و لثه را محكم میكند.

24. یك غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینكه برنج را صاف كردید ابتدا یك مقداری برنج سپس یك لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمی سرخ كرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یك لایه اسفناج خام و ادویهجات ریخته بگذارید برنج دم بكشد.

25. اسفناج را خام میان خمیر بگذارید و در فر یا روغن كنجد بپزید.

26. برای از بین بردن كرمها ابتدا به مدت 20 ساعت چیزی نخورید سپس اسفناج را با مقدار بسیار كمی آب، آب پز كنید كمی نمك هم به آن بزنید میل كنید.

27. كسانی كه سرطان معده دارند میتوانند قبل از هر غذا یك چهارم استكان آب اسفناج بخورند.

28. برای تسكین درد نیش زنبور و خوابیدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذارید.

29. اسفناج پخته برای سرفههای خشك، آسم و گرفتگی صدا مفید است.

30. همانطور كه گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسیار تخفیف میدهد به علت داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری میكند.

31. كسانی كه بیماری قند دارند اسفناج خام را در برنامه غذایی خود بگذارند.

32. كسانی كه كارهای فكری دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.

33. طرز تهیه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + كمی لیموترش + كمی ذرت آب پز + كمی نمك + كمی فلفل قرمز.

34. یك غذای خوشمزه دیگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و كمی جعفری و آبلیمو.

35. یك صبحانه مقوی و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخممرغ یك عدد + پیاز یك عدد + روغن كنجد یا زیتون. ابتدا پیازداغ سپس اسفناج را داخل پیاز داغ تفت داده آنگاه تخممرغ را روی آنها بشكنید و ادویه فراموش نشود.

36. برای درمان یرقان عصاره اسفناج را با شكر مخلوط كرده میل نمایید.

37. برای سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب میل شود.

38. برای سر باز كردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده كنید.




طبقه بندی: خواص سبزیجات، 
برچسب ها: خواص اسفناج، مضرات اسفناج، فواید اسفناج، اسفناج،
نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391
فروش ویژه بستنی ساز خانگی مجیک
بازدید : مرتبه
فروش ویژه بستنی ساز خانگی مجیک



بستنی ساز خانگی مجیک، محصولی بی نظیر با كیفیتی متفاوت و ظاهری زیبا. پر فروشترین محصول در آمریكا. فقط در 3 دقیقه بستنی خود را آماده كنید ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 26000 تومان



نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391
فروش ویژه جا کلیدی حساس به صدا
بازدید : مرتبه
فروش ویژه جا کلیدی حساس به صدا



جا کلیدی حساس به صدا (هشدار دهنده)، پدیده الکترونیکی سال 2012، دیگر نگران گم شدن و یا جا ماندن کلید های خود نباشید. کافیست تا یک سوت بزنید تا چراغ ها و آژیر این جا کلیدی روشن شود و شروع به کار کند ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 7800 تومان

نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391

COPYRIGHT © 2011 - 2013 http://tebsonaty.mihanblog.com