طب سنتی و خواص گیاهان دارویی

از این پس میتوانید برای مشاهده این وبسایت به آدرس tebsonaty.ir مراجعه فرمایید.

توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.

این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.


نرم افزار هدیه طبیعت
بازدید : مرتبه

امروزه با ماشینی شدن زندگی ها و تغییر سبک زندگی بسیاری از عادت های غذایی مردم تغییر پیدا کرده است و گرایش به مصرف خوراکی های طبیعی که هدیه طبیعت می باشند کاهش یافته است.

در این برنامه سعی شده تا خواص مهمترین میوه ها، سبزی ها ، خشکبار و گیاهان دارویی مطرح شود تا با آشنایی با خواص آنها و تاثیرات مثبت آنها بر بدن انسان گرایش به مصرف این هدیه های طبیعت زیاد شود.


برخی از مهمترین ویژگی های این برنامه عبارتند از:

  • ارائه خواص بیش از ۶۰ نوع میوه، سبزی و خشکبار مختلف
  • رابط کابری ساده
  • بیان خواص به زبان علمی وساده
  • طبقه بندی خوراکی ها در پنج دسته ی میوه جات، سبزیجات، مغزها، گیاهان دارویی و حبوبات

حجم: حدود ۲ مگابایت

قابل نصب روی ویندوزهای  XP, Vista ,7 ,8


جهت دانلود نرم افزار روی دکمه زیر کلیک کنید.

 

نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 29 آبان 1391
بازدید : مرتبه

1.     طبع اسفناج كمی سرد و تر است یا اینكه معتدل است.

2.     اسفناج ضدكمخونی است. كسانی كه دچار كمخونی شدهاند اسفناج را در سبزیهای خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.

3.     اسفناج تقویت كننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.

4.     اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز كننده دستگاه هاضمه میباشد.

5.     گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون میشود، تازه خورده شود.

6.     آهكی كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوانها میگردد، تازه خورده شود.

7.     اسفناج كمبود املاح معدنی بدن را جبران میكند.

8.     كسانی كه اسفناج را میجوشانند سپس آب اضافی آن را میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی كنید به طعم تازه و خام آن عادت كنید.

9.     اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبحها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهی همراه كمی آب بنوشید.

برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

10. برای یبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنید، 5 گرم در یك لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمكرده سپس میل كنید.

11. برای درمان سوختگی، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.

12. كسانی كه بیماری كبدی دارند اسفناج بخورند.

13. كسانی كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.

14. كسانی كه سنگ یا شن كلیه دارند اسفناج به مقدار كمی بخورند البته درمانگر ناراحتیهای كلیه هم میباشد.

15. كسانی كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری كنند.

16. اسفناج برای اطفال كماشتها و كودكانی كه از رشد عقب ماندهاند بسیار مفید میباشد.

17. هضم اسفناج آسان است.

18. كسانی كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری كنند.

19. اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میكند.

20. اسفناج برای كسانی كه افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میكنند مفید است.

21. اسفناج برای خانمهایی كه دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد.

22. خانمهایی كه یائسه شدهاند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.

23. جویدن اسفناج دندانها و لثه را محكم میكند.

24. یك غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینكه برنج را صاف كردید ابتدا یك مقداری برنج سپس یك لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمی سرخ كرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یك لایه اسفناج خام و ادویهجات ریخته بگذارید برنج دم بكشد.

25. اسفناج را خام میان خمیر بگذارید و در فر یا روغن كنجد بپزید.

26. برای از بین بردن كرمها ابتدا به مدت 20 ساعت چیزی نخورید سپس اسفناج را با مقدار بسیار كمی آب، آب پز كنید كمی نمك هم به آن بزنید میل كنید.

27. كسانی كه سرطان معده دارند میتوانند قبل از هر غذا یك چهارم استكان آب اسفناج بخورند.

28. برای تسكین درد نیش زنبور و خوابیدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذارید.

29. اسفناج پخته برای سرفههای خشك، آسم و گرفتگی صدا مفید است.

30. همانطور كه گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسیار تخفیف میدهد به علت داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری میكند.

31. كسانی كه بیماری قند دارند اسفناج خام را در برنامه غذایی خود بگذارند.

32. كسانی كه كارهای فكری دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.

33. طرز تهیه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + كمی لیموترش + كمی ذرت آب پز + كمی نمك + كمی فلفل قرمز.

34. یك غذای خوشمزه دیگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و كمی جعفری و آبلیمو.

35. یك صبحانه مقوی و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخممرغ یك عدد + پیاز یك عدد + روغن كنجد یا زیتون. ابتدا پیازداغ سپس اسفناج را داخل پیاز داغ تفت داده آنگاه تخممرغ را روی آنها بشكنید و ادویه فراموش نشود.

36. برای درمان یرقان عصاره اسفناج را با شكر مخلوط كرده میل نمایید.

37. برای سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب میل شود.

38. برای سر باز كردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده كنید.




طبقه بندی: خواص سبزیجات، 
برچسب ها: خواص اسفناج، مضرات اسفناج، فواید اسفناج، اسفناج،
نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391
فروش ویژه قالب میوه جادویی پاپ چف
بازدید : مرتبه
فروش ویژه قالب میوه جادویی پاپ چف - Pop Chef



قالب میوه جادویی پاپ چف، با یك میوه ساده بقیه را سورپرایز كنید! یك وسیله جدید و جالب برای آشپزی. به وسیله قالب میوه پاپ چف شما می توانید میوه ها و خوراکی ها را به اشکال مختلف در آورده و از خوردن آنها لذت بیشتری ببرید. یک دیزاین هیجان انگیز و منحصر به فرد ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 29000 تومان



نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391
فروش ویژه اسپری مرکبات
بازدید : مرتبه
فروش ویژه اسپری مرکبات



اسپری مرکبات، طراحی مبتکرانه و بی نظیر. ابزاری ضروری برای هر آشپزخانه. فقط در عرض چند ثانیه آب لیمو یا پرتقال طبیعی شما آماده است! کیفیت بی نظیر و قیمت استثنایی ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 8800 تومان

نوشته شده توسط مدیریت در تاریخ : دوشنبه 21 فروردین 1391

COPYRIGHT © 2011 - 2013 http://tebsonaty.mihanblog.com