تبلیغات
طب سنتی - خواص زعفران

کاربر عزیز،

توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.
این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.

خواص زعفران

۱. طبع آن گرم و خشك است.

۲. انرژی بخش، مقوی قوه باه و تقویت‌كننده اعضای رئیسه بدن می‌باشد.
۳. زعفران تقویت كننده قلب و مقوی معده می‌باشد.
۴. زیاده‌روی در خوردن زعفران امكان سكته مغزی دارد.
۵. زعفران تسكین‌دهنده درد دندان می‌باشد از دمكرده آن ابتدا مزمزه كرده سپس بنوشید به خاطر داشته باشید كه باید به مقدار خیلی كم مصرف شود.
۶. كسانی كه بلغمی مزاج هستند به مدت یك هفته صبح‌ها كمی زعفران میل كنند.
۷. زعفران ضد تشنج است.
۸. دمكرده زعفران پاك كننده كلیه و مثانه می‌باشد.
۹. زعفران برای  سلسله اعصاب سمپاتیك و پاراسمپاتیك مفید می‌باشد.
۱۰. مسكن اعضای سطحی بدن است.
برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
۱۱. برای اختلالات ریوی و برونشیت‌های مزمن و سرفه مفید می‌باشد.
۱۲. هضم كننده غذا است.
۱۳. زعفران برای تشنجاتی كه منشأ آن تحریكات مغزی باشد مفیداست.
۱۴. برای درمان بیخوابی‌هایی كه منشأ تحریكات مغزی دارد زعفران مفید می‌باشد.
۱۵. مقدار دمكرده زعفران نیم گرم در هر یك لیتر آب می‌باشد روزی سه استكان بنوشند.
۱۶. خوردن زعفران باعث دفع اخلاط می‌شود.
۱۷. خوردن كمی از زعفران با عسل موجب تسكین دردها و سردرد می‌شود.
۱۸. مصرف زیاد زعفران باعث كم‌شدن حواس و مصرف كم آن باعث تقویت حافظه می‌گردد و ضد فراموشی است.
۱۹. برای تقویت بینایی از زعفران استفاده كنید.
۲۰. برای درمان تنگی‌نفس داخل سیب را خالی كرده و در آن زعفران بریزید و بو كنید و توجه داشته باشید كه بوئیدن زیاد زعفران موجب سردرد می‌شود.
۲۱. مصرف زیاد زعفران باعث خنده‌های طولانی می‌گردد كه در انتها موجب مرگ می‌گردد.
۲۲. ابوعلی سینا برای رفع كندی ذهن تركیبی از زعفران، كُندر و عسل تجویز می‌نمود زعفران یك گرم، كندر ۱۰ گرم، عسل ۱۵۰ گرم را مخلوط كرده روزی یك قاشق مرباخوری میل شود.
۲۳. خوردن یك لیوان شیر سرد با كمی عسل و زعفران باعث تقویت ذهن می‌شود.
۲۴. برای خرد شدن سنگ كلیه از شربت زعفران و عسل استفاده كنید یك گرم زعفران را در ۲ لیتر آب حل كرده سپس با عسل به صورت شربت درآورده هر ۶ ساعت یك لیوان از شربت میل شود شربت نباید زیاد سرد باشد منظور در هوای آزاد نگهداری شود نه در یخچال.
۲۵. برای ورم كیسه صفرا از شربت زعفران با كمی گلاب میل شود.
۲۶. در گذشته از زعفران برای سرفه و سیاه سرفه نیز استفاده می‌كردند.
۲۷. برای درمان بیخوابی و سردردهای شدید روغن زعفران را به پیشانی خود بمالید.
* طرز تهیه روغن زعفران: ۱۰۰ گرم روغن كنجد با ۲ گرم زعفران مخلوط كرده چند روز بگذارید بماند و به هم بزنید  سپس صاف نموده استفاده شود.
۲۸. برای درمان تشنج می‌توان از شربت زعفران استفاده كرد.
۲۹. برای محفوظ‌ ماندن خواص آن، زعفران را دور از نورنگهداری‌كنید.
۳۰. مصلح زعفران سكنجبین و انیسون می‌باشد چنان‌چه زیاد مصرف شد از این مصلح می‌توان استفاده كرد.
۳۱. امام علی‌النقی(ع) فرموده‌اند: برای درمان مالاریا فالوده‌ای از عسل و زعفران به بیمار بدهید و سعی شود كه در آن روز بیمار غذای دیگری نخورد، مقدار مصرف زعفران نباید بیشتر از یك گرم در روز باشد.
۳۲. زعفران جریان خون را سریع و آسان می‌نمایاند.

نرم افزار درمان های گیاهی

برنامه درمان های گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می باشد.
در برنامه درمان های گیاهی سعی شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود


تعدادی از ویژگی های برنامه درمان های گیاهی :

  • امکان جستجو در بیماری ها
  • مرتب بودن نام بیماری ها بر اساس حروف الفبا
  • رابط کاربری خوب و ساده (زیبا بودن و سادگی برنامه)
  • حجم کم برنامه (که امکان دانلود برنامه با هر نوع اینترنتی را فراهم می سازد)


برخی از بیماری هایی که برای آن ها درمان هایی در برنامه گفته شده است
احساس خستگی،
سینوزیت، حساسیت فصلی، رشد کودکان، تقویت حافظه، کم خونی، سرما خوردگی، میخچه، کمردرد، ناخن، واریس و ....

برای دانلود نسخه اندروید برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید.

حجم : 2 مگابایت

نظرات مطلب

  1. گلنار
    سه شنبه 13 تیر 1391 04:24 ب.ظ

    سلامخوبی .
    من گلنارم.و بسیار خوب نوشتی

  2. بردیا
    چهارشنبه 14 دی 1390 02:13 ب.ظ

    فقط یه چیزی...یه منوی جستوجوی خوب برای وبلاگتون بذارین لطفا. من الآن میخوام خواص کندر رو پیدا کنم نمی تونم. اگه هم تا حالا درموردش ننوشتین، لطفا یه مطلبم درمورد کندر بذارین.
    ممنون

    • مدیریت

      در نوار مشکی بالای صفحه کلمه جست جو را انتخاب کنید.
      یا به این آدرس بروید.
      http://tebsonaty.mihanblog.com/extrapage/search

  3. بردیا
    چهارشنبه 14 دی 1390 02:08 ب.ظ

    گراسیاس...عالیه اطلاعتی که میدین. ادامه بدین به کارتون.

    همیشه واسم سوال بوده چرا فقط نیم مثقال زعفرون میریزن تو غذا. حالا واسم روشن شد.

    ممنون!

  4. مهدی
    دوشنبه 12 دی 1390 08:09 ب.ظ

    سلام
    وبلاگ خوب و مفیدی دارید
    خوشحال میشم به منم سر بزنید و نظر بدید.بروزم.
    ضمنا اگه دوست داشتید برای تبادل لینک هم خبرم کنید

  5. امیر
    یکشنبه 11 دی 1390 12:59 ب.ظ

    سلام من مایل به تبادل لینک با شما هستم.
    لطفا من رو با نام
    All Biographies | تمام زندگینامه ها
    وادرس
    all-biographies.rozblog.com
    و بعد بگین با چه نامی لینکتون کنم
    با تشکر

    • مدیریت

      این وبسایت فقط با وبلاگ های پیج رنک 2 و بالای 2 تبادل لینک می کند.

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.